Sok családban a házi kedvencek ugyanolyan családtagnak számítanak, mint a gyermekek, így állandó utazótársak is az autóban.
A legtöbb autótulajdonos azonban szeretné, ha az autó belső tere biztosítva lenne az állatok szállítása közben is, így elkerülve az esetleges baleseteket vagy az autó kárpitjának megrongálódását.
Webshopunkban számos kiegészítőt találhatnak a gazdik, melyekkel kényelmesebbé tehetik kedvenceik számára az utazást, úgy, hogy közben az autó belső tere sem sérül.

Kínálunk rögzíthető speciális takarót autóba, vízhatlan ülésvédőket kisállatos gazdiknak, védőhuzatot hátsó lökhárítóra, rögzítő hámokat kicsi és nagy méretben vagy kutyaszőnyeget is.

Ezekkel a termékekkel egyetlen gazdiknak sem kell attól félnie, hogy a kedvence számára kényelmetlen lesz az utazás, hiszen minden eszköz az ő védelmüket és komfortérzetüket szolgálja, miközben az autótulajdonosok is nyugodtak lehetnek.

Akár webshopos, akár bolti vásárlásról van szó, ha bizonytalan a kiválasztott termékben, kérjen bátran segítséget Kollégáinktól, akik a kis vagy épp nagy kedvencet és az ő utazási szokásait megismerve szakértő segítséget tudnak nyújtani a kényelmes és biztonságos utazáshoz, na és persze a legjobb termék kiválasztásához, gazdira és kedvencre szabva.