Miért válasszon méretazonos üléshuzatot?

Méretazonos üléshuzat vásárlására azokat az érdeklődőket és autótulajdonosokat buzdítjuk, akik szeretnék autójuk kárpitjának és belső terének állapotát évekig megőrizni, viszont nem egy nagyáruházakban kapható buggyos üléshuzatra vágynak, hanem a minőség és az esztétika fontos szempont számukra.
Ezen kívül még kifejezetten a kisgyermekes és gyermekes családok számára lehet a méretazonos üléshuzat jó megoldás, hiszen az ár-érték arányt tekintve egy megtérülő befektetést jelent.
Mivel gyermekek mellett az üléshuzatok és kárpitanyagok is nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, gyorsabban koszolódnak és használódnak el, nagyobb anyagi befektetés nélkül könnyedén cserélhetőek ezek a huzatok, megfelelő időközönként. Ezzel a megoldással nem kell lemondani sem az igényességről, sem a minőségről, hiszen az autó állapota a huzatok felhelyezésétől számítva könnyedén megtartható és megóvható.

A legfőbb különbség a méretpontos üléshuzatokkal szemben a részletekbe menő kidolgozásban van. Ha nincs szükség a könyöklők, lehajtható tálcák, zsebek és fejtámlák pontos kidolgozására, akkor elegendő és tökéletes választás a méretazonos üléshuzat is.

Az általunk forgalmazott méretazonos üléshuzatok a forgalomban lévő autók 80%-ra felrakható, szakértői segítség nélkül, egyénileg és könnyedén.

Az adott autótípusra a komplett üléshuzat az általános méretazonos szabással készül. Érdeklődőink választhatnak gyári autókárpitokból, sportos pamut és erős szövet mintákból is, melyeket itt tudnak megtekinteni. https://akcio-shop.hu/gyari-karpit-mintak/

Minden anyag vastag, ráfeszülős kárpitanyag, kiváló minőségben, jó szellőzéssel.

A méretazonos üléshuzatok német, minőségi kopásálló gyári autókárpit anyagból készülnek.

A hátsó ülések oszthatók is lehetnek, így bármilyen osztású üléshez használhatóak.

Az autók típusát tekintve sedan, 5 ajtós, coupe, 3 ajtós és kombi autókra is rendelhetőek méretazonos üléshuzatok.

Az adott autótípusra a komplett üléshuzat gyári kárpitanyagból megvásárolható bruttó 14.900,- és 15.900,- Ft ért. (Oldallégzsákos autókra is.)

A legtöbb méretazonos huzat nagy választékban megtalálható raktárkészleten is, így az azonnali átvétel, vagy az egyeztetés utáni azonnali kiszállítás cégünk részéről könnyedén megoldott.

Ha azonban olyan kárpitanyag kerül kiválasztásra, mely jelenleg nincs raktáron, a rendelés felvétele után egy héttel a Vevő már kézhez is veheti a megrendelt terméket vagy igény esetén postai úton is szállíthatjuk.

Az autótípusokról, melyekre gyártunk méretazonos üléshuzatokat, érdeklődjön bátran munkatársainknál telefonon, vagy személyesen budapesti Üzletünkben.

Fontos tudni, hogy a fent említett üléshuzatok moshatóak. Kézmeleg, szappanos vízben nyomkodva lehet őket tisztán tartani, azonban vasalni és vegykezelni TILOS ezeket az anyagokat.

Ha valaki nehezen tud dönteni, várjuk személyesen, szeretettel budapesti Üzletünkben.
Ezen kívül telefonon és a weboldalunkon keresztül is fogadjuk az érdeklődéseket, és örömmel segítünk több éves tapasztalatunkkal a lehető legjobb döntés meghozása érdekében.

Árajánlatot Ön itt tud kérni

A rendelések beérkezése után mindenképpen felvesszük a kapcsolatot az Érdeklődőkkel a pontosítások és a részletek miatt. A végleges rendelésfelvétel csak egyeztetés után jön létre. A webáruházas leadott rendelés nem kötelezi még a Vevőt a termék megvásárlásra.

Várjuk érdeklődését vagy ajánlatkérését!