Miért válasszon méretpontos üléshuzatot?

A méretpontos üléshuzatok legnagyobb előnye, hogy pontosan követik a gyári varrásokat, kialakításokat, ezáltal nem állnak el, nem mozognak, még nagy és gyakori igénybevétel esetén sem.
Az üléshuzat az eredeti kárpit minden alkatrészét eltakarja, pontosan követi a gyári fazont, lehetőség szerint a gyári varrási vonalakat is.
Minden funkció használható marad az autóban, tehát például a biztonsági
övek, kartámaszok, fejtámlalyukak, lehajtható tálcák, zsebek helyzete is mind kialakításra kerülnek, így nem kell kompromisszumot kötni sem a praktikusság, sem az esztétika területén.
Plusz előnyt jelent, hogy a fejtámlák, valamint az ülés szélén lévő fekete szövetek erősebb, tartósabb anyagból készülnek, mivel a hajlatoknál nagyobb igénybevétel éri az ülést, kivétel nélkül minden autóban.
A biztonsági övek, a támladöntő karok funkcionálisan használhatóak, mivel a védőhuzatokon ezeken a pontokon nyílásokat alakítottunk ki. A fejtámlák nyílásait természetesen kivágjuk, megerősített varrással szegjük körbe.
A méretpontos üléshuzatok azon autótulajdonosoknak a legjobb választás, akik szeretnék megvédeni autójuk eredeti belső állapotát nagy igénybevétel, vagy akár a rohanós családi mindennapok mellett is.
Ha olyan autóról van szó, mely erősen igénybe vett, viszont a tulajdonos szeretné eltűntetni a használt állapotra utaló jeleket, akkor is megéri méretpontos huzatot választani, hiszen a végeredmény minden esetben egy teljesen új belső tér lesz, mely megújulást eredményez.

A méretpontos üléshuzatok szakértő bevonása nélkül is könnyedén felhelyezhetőek, egyénileg.

Ezeket az üléshuzatokat egyéni megrendelésre gyártjuk az adott autótípusra, készleten nem találhatóak méretpontos üléshuzatok.
Gyártunk sedan, 5 ajtós, kombi, coupe és 3 ajtós kivitelű autókra is méretazonos huzatokat.
Megközelíthetőleg 10 munkanapot vesz igénybe a gyártás, melyet megelőz a tulajdonossal történő egyeztetés, hogy minden részlet pontos kialakításra kerülhessen. Egyes típusoknál a gépkocsi szemrevételezése is megoldható, sőt ajánlatos is lehet.
Az üléshuzatok a legmagasabb minőségi követelményeket szem előtt tartva készülnek, minőségi kopásálló gyári autókárpit anyagból. Szerkezetük úgy lett kialakítva, hogy kopásnak, szakadásnak ellenálljanak (igen, még izgága gyermekek mellett is).

Az üléshuzatok hatalmas kárpitanyag választási lehetőséggel kérhetőek, így a fekete oldalszín mellé az ülés belső részére közel 50 féle színű szövetanyagból tudnak választani Látogatóink, ami majd az ülés domináns részét képezi.

A típusra szabott üléshuzatok jó minőségű import anyagokból, autógyári textilekből készülnek, így a hosszú élettartam garantált.
A megfelelő kárpit szövetszín kiválasztása megtörténhet a weboldalunkon keresztül, ide kattintva
https://akcio-shop.hu/karpit-mintak-2018/.

Ha valaki azonban nehezen tud dönteni, várjuk személyesen, szeretettel budapesti Üzletünkben.
Ezen kívül telefonon és a weboldalunkon keresztül is fogadjuk az érdeklődéseket, és örömmel segítünk több éves tapasztalatunkkal a lehető legjobb döntés meghozása érdekében.

Árajánlatot Ön itt tud kérni

A rendelések beérkezése után mindenképpen felvesszük a kapcsolatot az Érdeklődőkkel a pontosítások és a részletek miatt. A végleges rendelésfelvétel csak egyeztetés után jön létre. A webáruházas leadott rendelés nem kötelezi még a Vevőt a termék megvásárlásra.

Várjuk érdeklődését vagy ajánlatkérését!