Cégünk 2012 óta kedvező áron kínál olyan termékeket az autótulajdonosoknak, amelyek jó minőségűek és a top keresett termékek között vannak Magyarországon.
Anno egy webáruházzal indultunk, valamint egy áruátvételi ponttal.
A vásárlói igényeknek megfelelően a webshop indulása után alakítottuk ki a 1015 Budapest, Csalogány u. 4 c-d, szám alatt lévő autósboltunkat. Itt kényelmesen és személyes kapcsolatfelvétel által tudjuk kiszolgálni Vásárlóinkat.
Fő profilunk az autó üléshuzat forgalmazás: megrendelésre és azonnali értékesítéssel Üzletünkben, melyekkel igyekszünk minden felmerülő igényt kiszolgálni.

A minőségi üléshuzataink magyar gyártók által gyártott üléshuzatok, exkluzív csomagolásban.

A kárpit anyagok német autógyárak minőségi kárpitanyagai.

Komplett autó üléshuzatokat kínálunk az univerzálistól a méretazonos és méretpontos kidolgozásig. Közkedvelt, minőségi, vastag pamut trikó huzatok széles választékban kaphatók. Az üléshuzatok szövet, pamut és gyári autókárpit anyagból készülnek. A német gyártmányú gyári autókárpit hálós megerősítésű ülőfelülete hosszú élettartamot biztosít.
Különböző színek és minták választhatók. Ezen kívül az egyedi kialakítások is megvalósíthatók.

A weboldalunkon vagy az üléshuzat mintaboltunkban az anyag és szín kiválasztása könnyen és gyorsan megoldható. Készséggel segítünk kérdés esetén akár telefonon, akár e-mailben.
A személyes megtekintés és átvétel Budapesten a II. kerület, Horvát u.9. szám alatti Üzletünkben lehetséges.
Szükség esetén minden megrendelést postázunk is.

Specialitásunk az egyedi megrendelésekre alapuló konzultáció minden termék-kategóriában.
Számos kedvező visszaigazolást kapunk és kaptunk már, hogy pl. az autó üléshuzat választásnál nehéz a döntés, elsősorban: az ár, anyag , szín, autótípus, szabástípus variációk esetében. Viszont a több éves tapasztalatunkkal már számos esetben tudtunk segíteni a döntés meghozásában, így Vásárlóink mindig a saját autójuk és az egyedi igényeik alapján tudnak választani és vásárolni.
Folyamatosan megújuló áruválasztékkal várjuk az Érdeklődőket, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a piaci újdonságokat is meg tudjuk mutatni a tulajdonosoknak.

Autósboltunk nem csak autófelszerelési és autóápolási cikkekkel foglalkozik, hanem elemek, speciális elemek, gomb elemek, tölthető elemek, akkumulátorok, autó akkumulátorok , zselés akkumulátorok izzók és fényforrások is kaphatóak Üzletünkben.

Szlogenünk: Minőségi autó üléshuzatot kedvező áron, magyar gyártótól!