Miért válasszon trikó üléshuzatot?

Ha Ön autója eredeti kárpitját a lehető legegyszerűbb és legköltségkímélőbb módon szeretné megóvni, válasszon trikó üléshuzatot!
Webshopunkban és budapesti Üzletünkben óriási kínálatból válogathat, ráadásul a színek tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie. Többek között választhat: Fehér,Kék,Piros,Sárga,Narancssárga,Zöld,Fekete,Pink,Rózsaszín,Bézs,Szürke,Lila,Barna és még számos szín közül.
Minden általunk forgalmazott trikó üléshuzat minőségi és erős pamutanyagból készül, így Önnek sem a rövid élettartam, sem pedig a tömegével árusított vékony, silány anyagoktól nem kell tartania.
Kifejezetten kisgyermekes és háziállatokkal rendelkező autótulajdonosoknak ajánljuk ezt a megoldást, hiszen ha sérül, koszoldóik az üléshuzat, akkor sem kell több tízezreket költenie egy újabb csomagra, hiszen a csere könnyedén, várakozás nélkül és mindössze néhány ezer forintból megvalósítható, percek alatt.

A trikó üléshuzatok nagyon közkedvelt darabok, mert minden autótípusra használhatóak, még azokra is, ahol a fejtámla nem kivehető (kivételek a kagylóülések).  A termék felhelyezése nem igényel szakértelmet. Oldallégzsákkal szerelt gépkocsikhoz is használható!

Webáruházunkban minden látogató talál:

  • Pamut trikókat párban
  • Pamut trikókat előre-hátra
  • Trikó fazonú üléshuzat kárpitanyagból

Az üléshuzat rögzítése a csomagokban lévő kampókkal és a huzatra varrt gumifülekkel történik. A felhelyezésről olvashat webáruházi leírásainkban vagy kérhet segítséget kollégáinktól is a vásárlás során.

Fontos tudni, hogy a fent említett üléshuzatok moshatóak. Kézmeleg, szappanos vízben nyomkodva lehet őket tisztán tartani, azonban vasalni és vegykezelni TILOS ezeket az anyagokat.

Termékeink között nagy választékban vannak trikóhuzatok vastagság, minőség és méretezésbeli különbségekkel.
Ezeket megtekintheti itt

Színek külön is kérhetőek, rendelhetőek webshopunkból.

A trikó üléshuzatok minden színben megtalálhatóak készleten, így az azonnali átvétel, vagy az egyeztetés utáni azonnali kiszállítás postai úton cégünk részéről könnyedén megoldott.

Ha valaki nehezen tud dönteni, várjuk személyesen, szeretettel budapesti Üzletünkben.
Ezen kívül telefonon és a weboldalunkon keresztül is fogadjuk az érdeklődéseket, és örömmel segítünk több éves tapasztalatunkkal a lehető legjobb döntés meghozása érdekében.

Árajánlatot Ön itt tud kérni

A rendelések beérkezése után mindenképpen felvesszük a kapcsolatot az Érdeklődőkkel a pontosítások és a részletek miatt. A végleges rendelésfelvétel csak egyeztetés után jön létre. A webáruházas leadott rendelés nem kötelezi még a Vevőt a termék megvásárlásra.

Várjuk érdeklődését vagy ajánlatkérését!