Ezen termékek elsősorban családos emberek számára lettek kifejlesztve.
Mint azt minden szülő jól tudja és egyben tapasztalja is, a gyermekek nagyon izgágák tudnak lenni az autóban, és sokszor nehéz őket rávenni arra, hogy türelemmel viseljék az utazást, akár a dugóban, akár egy hosszabb utazás során.

Ennek a gyermeki és nem szándékos türelmetlenségnek és mozgékonyságnak sok esetben az autó belső tere láthatja kárát, ha nincs a megfelelő védelem kialakítva.

Azonban ilyen helyzetekben mi többféle megoldással (gyermekbiztos megoldással) is tudunk szolgálni.
Vannak háttámla védőink zsebekkel, melyekben a gyermekek és a szülők is könnyedén el tudják helyezni apróbb játékaikat, tárgyaikat vagy az úthoz szükséges létfontosságú kiegészítőket, miközben a szülőknek nem kell aggódniuk az ülések sérülése miatt.

Ezen kívül kínálunk még Disney-mintás ülésvédőket is, melyek a gyerkőcök számára nagyon kedvesek tudnak lenni a kedvenc mesefigura miatt,-viszont a szülőknek szóló jó hír, hogy ezek az ülésvédő háttámlák is ellenállnak a rugdosásnak, a hányásnak, ételeknek, italoknak, nyálnak. Igazából szinte minden olyan kárnak, amit egy gyermek tud okozni az autóban.

Oldallégzsákos autóra is felhelyezhetők ezek a termékek.

A mesehős választékot kérjük egyeztetni a boltunkkal a folyamatosan változó készletmozgás miatt.

Ezen ülésvédők többsége nagyon könnyen tisztítható vagy akár mosógépben is mosható. Azonban az Ön által választott termék tisztítási lehetőségeiről kérjük, mindenképpen érdeklődjön a Kollégáktól vagy nézzen utána  a webshopban található leírásban, hiszen az anyagok különbözhetnek, ezáltal a hatékony tisztítási folyamatuk is eltérhet.