Miért válasszon univerzális üléshuzatot?

Az univerzális üléshuzatokat elsősorban azoknak az autótulajdonosoknak ajánljuk, akik meg szeretnék óvni üléseiket a mindennapi szennyeződésektől és kosztól, de pár ezer forintnál nem szeretnének többet költeni erre a célra.
Ezen kívül azok számára is jó választás lehet egy univerzális huzat, akiknek az autójuk a munkaeszközük is egyben, így elkerülhetetlen, hogy az autó belső tere koszolódjon vagy elhasználódjon.
Az univerzális üléshuzatok a legalkalmasabbak arra, hogy színt és stílust vigyenek az autó belső terébe, hiszen a szín,- és mintaválaszték ezeknél a huzatoknál a legsokoldalúbb.

Hölgyek számára is számos divatos, trendi színt és mintát kínálunk, így nem csak a férfiak által oly kedvelt sötét huzatok közül lehet választani webáruházunkban.

Egy univerzális üléshuzat megvásárlása két óriási előnnyel járhat:
1. Trendi/sportos/ elegáns megjelenés az autó belső terében.
2. Védelem a mindennapos kosztól, szennyeződésektől.

Ha univerzális üléshuzatra esik a választás, az üléshuzatok hátsó ülései egyben dönthetőek vagy cipzárral oszthatóak lehetnek, 1/3- 2/3-1/2 arányban vannak kialakítva. Ezen kívül a beépített fejtámla, könyöklő és ülésdöntő kar nincsen kialakítva rajta, mint a méretazonos,-és pontos társaiknál.

Az általunk forgalmazott huzatok nem tömeggyártott, nyúlós anyagból készülnek, ezáltal a buggyos, legkevésbé sem esztétikus kinézetet is el lehet kerülni. Az anyagok teljesen felveszik az ülések formáját, alakját.

Az univerzális autó-üléshuzatok a legtöbb autótípusra könnyedén felrakhatóak (a légzsákos autókra is), szakértelem nélkül.

Az üléshuzatokat maximum 40°C-on lehet mosni, vasalni és vegykezelni azonban tilos.

Az összes, nálunk elérhető univerzális üléshuzat megtekinthető a webshopunkban, itt:

Minden egyes típus esetén a termékinformációknál meg lehet tekinteni az elérhető színeket, a felhelyezés módját és a kiválasztott üléshuzat esetén a csomag tartalmát is.
Ha azonban Ön a személyes vásárlást preferálja inkább, akkor budapesti Üzletünkben is várjuk szeretettel.

Igény esetén szakértelmünkkel, tanácsainkkal is segítjük Önt a választásban.
Ezen kívül telefonon is fogadjuk az érdeklődéseket, és örömmel segítünk minden Érdeklődőnek.

Árajánlatot Ön itt tud kérni

A rendelések beérkezése után mindenképpen felvesszük a kapcsolatot az Érdeklődőkkel a pontosítások és a részletek miatt. A végleges rendelésfelvétel csak egyeztetés után jön létre. A webáruházas leadott rendelés nem kötelezi még a Vevőt a termék megvásárlásra.

Várjuk érdeklődését vagy ajánlatkérését!